Followers

Tuesday, 20 May 2014

Keajaiban semalam 21 Mei 2014


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamu'alaikum

Warga blogger , apa khabar anda semua ? Ingat lagi tak posting yana yang lepas .... ?? Hah ? tak tahu posting yang mana ? Hee ... Okay pergi check dekat blog achieve yer ... Harini 21 Mei 2014 , Ya Allah bahagianya rasa hati ... Baru minggu lepas Yana ke Seminar Minda Magnet Rezeki .. Alhamdulillah harini Allah makbulkan doa Yana . Harap- harap ada sahabat yang pergi sama , doa mereka juga dimakbulkan .. Aaminn .. 

Yana nak sharing apa yang buat yana rasa happy sangat ni .. Hee .. Sebenarnya , masa Yana ke MMR , Cikgu Apit kata kalau nak minta .. minta lah sekarang .. Minta sesuatu dari Allah dengan bersebab .. InshaAllah , Dia akan makbulkan ..  doa yang baik-baik semasa anda berada dalam MMR .. Dah beribu yang datang MMR , wish card mereka & doa mereka dimakbulkan . Jadi why not Yana cuba minta.. So , Yana pun mesej Mr.CoklatHaty masa tu .. Yana tanya apa yang dia nak , Yana nak tulis dalam wishcard .. Jadi dia cakap , doakan supaya dia murah rezeki & lain-lain .. :) .. 

Alhamdulillah , Allah itu Maha Berkuasa .. Dia makbulkan doa kami harini .. Segala kekusutan sebelum ni , semua dh terlerai .. Kami memang kebocoran duit dalam bulan ni , kesian Mr.CoklatHaty .. Tapi siapa sangka , duit gaji yang tertulis di slip dah jauh berbeza dengan duit yang Yana bank in pagi tadi .. Banyak kali Yana kira , betul ke banyak ni duitnya .. Kenapa dalam slip duitnya lain , banyak kali juga Yana tanya Mr.CoklatHaty .. Dia pun tak tahu yang duit gaji dia ada lebih dalam sampul tu .. Syukur Alhamdulillah .. Allah Maha Kaya .. :) .. InshaAllah ada rezeki , Yana nak bawak Mr.CoklatHaty ke MMR pula lepas ni ... Kalau ada yang rasa nak pergi , PM yana okey :)



Orang JOHOR & orang KUANTAN !!! 


Khas untuk anda yang memang berniat nak buat duit macam saya , guna FACEBOOK sahaja !!~~~

>> JADIKAN FACEBOOK ANDA MESIN ATM <<

||SEMINAR SPIRITUAL ONLINE MARKETING||
JB ~ SABTU INI ~ 10 TEMPAT SHJ TINGGAL
FRIENDs ~ FEEL FREE TO UNTAG ..MOGA POSTING INI MEMBERI MANFAAT KEPADA RAKAN2 KITA YG MEMERLUKAN...

Facebook adalah 'lubuk duit'. Dan, ramai yang sudah memulakan buat duit untuk side income dengan facebook, samada dengan teknik 'hentam keromo' ataupun pergi belajar teknik yang betul. Jika gunakan teknik 'hentam kromo', insyAllah hasilnya juga hentam-keromo..

Dikongsikan formula yang "TESTED & PROVEN", meledakkan sales daripada RM60,000/bulan ke RM3,000,000/bulan dalam masa 2 tahun sahaja.

SIAPA YANG WAJIB HADIR??
# Ade MODAL... tapi tak tau nak meniaga apa...
# Ade PRODUK... tapi tak tau nak pasarkan macam mana..
# Ade PASARAN... tapi "suam-suam kuku"...
# Ade SEMANGAT... tapi tak pandai promote (tak suka paksa orang)

APA YANG BAKAL ANDA PELAJARI>>
1- Teknik mudah, kurang teknikal dan FREE menjadikan FACEBOOK, mesin ATM anda, dan berpotensi menjana Pendapatan 4-5 Angka Sebulan daripada keselesaan rumah anda.
2- Teknik mudah 'make over' facebook anda supaya kelihatan lebih profesional sehingga kredibiliti anda meningkat dengan cepat. Kredibiliti meningkat, kepercayaan meningkat sehingga prospek anda ~ dari sekadar nak membeli terus minta untuk jadi agen dengan anda.
3- Teknik mudah mengayat (copywriting) posting yang 'memukau' dengan teknik NLP (Neurolingustic Programming) sehingga prospek anda 'merayu' ingin membeli dengan anda. Huru-hara bila produk putus stok..
4. Teknik mudah meledakkan jualan anda berganda-ganda dengan 'sales funnel', 'upsell' dan 'leverage'.
5- SPECIAL BONUS 1 !! Teknik mudah Pengurusan Kewangan ke arah 'money magnet' dan kebebasan kewangan. Ramai orang yang buat duit, tapi ramai juga akhirnya tak tahu duit itu pergi kemana. "Bukan banyak duit baru diurus, tapi dengan menguruslah, duit jadi banyak."
6. SPECIAL BONUS 2 ~ senaman ringkas tapi berkesan untuk mereka yang bekerja di depan komputer - dr Seminar Antarabangsa Pakej Quantum Leap T Harv Eker.

MAAF, tak semua boleh hadir, anda perlu ada 5 syarat berikut =>>
... 'mata duitan'... :):):)
.......ada akaun facebook
...tahu nak 'COPY & PASTE'
......tahu guna powerpoint.
...sedia di 'coaching' dan dibimbing hingga berjaya.

TERDEKAT ~ SUKACITA DI JEMPUT KE....

SEMINAR FB GENIUS - (JB)
TARIKH : 24 MEI 2014 (SABTU)
LOKASI : HOTEL NEW YORK, JOHOR BAHRU
MASA : 8.30pagi-6.00ptg (Pendaftaran 8.00pagi)
* DAFTAR SEGERA kerana tempat adalah TERHAD!!

YURAN SEMINAR>>
Hanya RM345 SPECIAL OFFER>> 10 TEMPAT SAHAJA!!
YA! Utk 10 tempat berbaki di Johor Bahru, potongan hampir 60%. Anda hanya perlu membayar sebanyak RM125 sahaja. Kenapa? Tak percaya sebab murah sangat?!! YA, HANYA RM125.

CEPAT!! DAFTAR SEKARANG!!!
Jika mendaftar HARI INI Anda Hanya Perlu Bayar RM125 SAHAJA
Jom sertai kami..
Start to LEARN today and start to EARN everyday..
SEMINAR FB Genius...
SEMBANG2... MAHSYUKKK...!!!
"UPGRADE ILMU LUASKAN REZEKIMU"
PM NOW FOR MORE FREE INFO AND OFFER!!
014822903 - Yana


2 comments:

Izzati Amira said...

alhamdulillah (:

Fatin Roslan said...

Alhamdulillah .. ^_^ .. Rezeki itu milik Allah ..

Cute Bunny Holding Heart