Followers

Saturday, 17 May 2014

Seminar Rezeki Jana Pendapatan Lumayan


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamu'alaikum

Berakhir aktiviti untuk menimba ilmu hari ini ... :) .. Haa? nak tahu aktiviti apa ? Harini diyana ke aktiviti Seminar Minda Magnet Rezeki bersama dengan ibu bapa , sahabat sahabat yang ingin belajar cara menambah ilmu dalam bidang bisnes . Preview Seminar Minda Magnet rezeki di Kuantan , inilah pertama kali team STG buat disini .. Alhamdulillah sambutan yang sangat luar biasa daripada penduduk Kuantan , masing masing datang dengan penuh semangat untuk menuntut ilmu .. Alhamdulillah , syukur dipertemukan dengan insan-insan luar biasa yang punya semangat untuk merubah hidup dari biasa-biasa ke luar biasa ! Semoga makin ramai lagi anak muda yang berminat untuk join bidang networking .. Amin .. Mari tengok group Diyana dulu :) ..


Inilah group yang membantu Diyana  bergerak aktif dalam bidang online marketing , tanpa mereka Diyana tak akan dapat belajar & menyedut Ilmu marketing ... Terima Kasih mentor Puan Aisha Huri , yang sentiasa membimbing anak-anak buah untuk meningkatkan income setiap bulan .. 


Inilah ayah & ibu , yang sama-sama berganding bahu dalam meningkatkan ekonomi kami sekeluarga .. Minda Magnet Rezeki membantu kami mengeratkan hubungan kekeluargaan , disamping menjana pendapatan 5 angka tiap bulan .. Terus terang Yana katakan , makan gaji .. memang takkan cukup untuk tampung hidup dalam keadaan ekonomi sekarang ni .. Jadi , jika anda inginkan perubahan teruskan menimba ilmu , teruskan membaca perkongsian yana .. InshaAllah , tanpa paksaan anda akan berminat untuk join bisnes Networking yang akan membantu anda menjana pendapatan 5k sebulan .. :)  Terima Kasih mentor-mentor ..


Ramai sangat yang join sampai yana pun terpaksa berdiri .. :) .. Alhamdulillah , rezeki itu datang dari Allah SWT . Kita hanya perlu berusaha & berdoa .. Yakin bahawa rezeki itu ada untuk semua .. :)



4 comments:

Ismi Ana said...

Ramainye yg join seminar tu. Tahniah k.yana. :)

Fatin Roslan said...

Alhamdulillah , ramai kan adik y nak join ... kalau berkesempatan .. bolehlah join k.yana ya ^_^ ...

mak ieteng said...

suka tengok anak muda berwawasan tinggi, tahniah.
Yana buat bisnes apa?????

Fatin Roslan said...

Thanks mak ^_^ .. Yana buat bisnes HaiO marketing .. banyak produk kesihatan & kecantikkan untuk semua . Seronok buat bisnes nI ... and sangat seronok bila customer bagi feedback y best2 .. ^_^

Cute Bunny Holding Heart