Followers

Thursday, 26 June 2014

Klik Klik Masyukkk $_$


Assalammualaikum 

Harini yana nak share Projek Duit Raya yang yana buat bersama team ! Ada sesiapa nak join ? Hee , Kalau nak duit raya meh lah join . Terhad kepada anda yang mata duitan sahaja ! Mueehh ~~ Sediakan modal untuk berniaga , pegang kata-kata ini " HIGHER RISK HIGHER RETURN "

>> Klik Klik Masyukkk $_$ << 

Selesai membersihkan mesin ATM untuk Projek Duit Raya tahun ni. Untungkan bila ada mesin ATM kat rumah , semuanya dihujung jari & boleh dibawa kemana-mana. 

Seronok menuntut ilmu perniagaan, juga berkongsi pendapat bersama rakan-rakan di #STG & diajar oleh mentor-mentor cemerlang yang sentiasa murah dengan ilmu.

Alhamdulillah , perniagaan berjalan lancar dengan adanya ilmu Super Power di #STG. Semangat tetap membara meneruskan misi #ProjekDuitRaya 2014 . Beraya sakanlah tahun ni kita.

Anda nak duit raya tak ?? 

Anda yang berniaga online , SILAKAN berminat untuk mengetahui tentang #PDR , confirm anda tak rugi menuntut ilmu bersama #STG. 

Sharing with love ♡

PM_Whatsapp : 0148228903 》 Diyana 《

#MenuntutIlmuItuIndah
#ProjekSTG
#ProjekDuitRaya

Wednesday, 18 June 2014

SECOLET REDAKAN PERIT ULSER MULUT



>> SECOLET REDAKAN PERIT ULSER MULUT <<

Kurang nutrien! penyebab Ulser! Saya salah seorang yang acap kali diserang ulser.

Kalau dulu.. Saya memang mudah kena ulser mulut , memang dalam sebulan mesti ada waktu yang akan kena Ulser, tak pernah miss pun dah macam rutin pulak kan ..

Syukur..dengan izin-NYA sekarang, masalah selesai. Saya sentiasa berteman BE untuk pulihkan derita ulser. Secolet jerr.. esoknya tak sempat nak mengembang pun Ulsernya taw .

Saya puas hati & seronok jadi pengguna tegar BE. Saya pastikan BE selalu ada bersama kerana dalamnya ada 1001 khasiat .

Terima kasih Allah. Terima kasih Ibu , kerana kenalkan saya dengan BE. Kalau ada yang nak tahu lebih banyak kebaikan BE , 

PM saya personal _0148228903 . 

https://www.facebook.com/nurfatindiyanaroslan

Sharing is caring ~



Sihat Cantik Perawan


BESTNYEEEE PROJEK DUIT RAYA BERSAMA STG!


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamu'alaikum

Harini yana nak update tentang project duit raya yang yana nak laksanakan ^_^ .. 
Kawan -kawan yang berminat , sila PM yana di facebook .. 
Lebih cepat & pantas boleh call .. Jum kita tambah duit raya sama-sama .. 


JALAN-JALAN AMBIL ANGIN PUN MASYUKKKK!

BESTNYEEEE PROJEK DUIT RAYA BERSAMA STG!

Yang bestnya..semua ONLINE! Memang sesuai dengan kebolehan saya la kan. Generasi Y. Semua di hujung jari!

Tak sabar nak melancarkan PDR! Ilmu buat duit dihujung jari. Tak sanggup nak menolak..memang rugi! Mentor saya kata..Siapa Buat dia Dapat!

SEMUA ORANG BOLEH..DUIT RAYA KAN..SIAPA NAK? PM_0148228903

KITA SEMBANG-SEMBANG..MASYUKK!

#ProjekSTG
Biz with pleasure
..TQ Allah
..TQ STG
..TQ PDR

Nah bagi cuci mata sikit tengok picture Yana nih ... :D








Friday, 6 June 2014

Semester Terakhir di Muadzam Shah , UNITEN


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamu'alaikum

Hi semua , semester akhir baru bermula .. Haih , sangat sibuk sekarang ni mencari rumah sewa dekat Muadzam Shah ni .. Warga blogger yang pernah di tempatkan di Muadzam Shah, Pahang mesti tahu macam mana susahya nak cari rumah sewa kat sini kan ? .. sobs.. sobs .. Apapun , chill je menghadapi dugaan & cabaran untuk semester akhir ni .. Dah puas mencari rumah sewa , akhirnya dapat juga rumah sewa kat Desa Dahlia 2 ni , haa payah nak carinya taw .. Penat berpindah randah , tapi tapi lepas ni anda - anda yang akan sambung pengajian kat sini dah senang nak cari rumah sewa , sebab perumahan kat bandar satelit dah buka :) .. So kalau nak sewa , cepat - cepat pergi cari sebelum orang lain ambil & rumah sewa kat sini sangatlah mahal .. Mengalahkan bandar besar , minimum sewa yang awak boleh dapat RM 750 ke atas .. Jadi  adik - adik yang bakal ke sini , atau akak & abang yang ditempatkan disini , anda di syorkan survey dulu yer kalau berniat nak sewa di Muadzam Shah ni .. Bilik sewa untuk perempuan senang nak cari , ada di bandar satelit .. Kalau rumah sewa , kena rajinkan diri tanya jiran sebelah rumah tersebut , sebab orang kat sini tak ramai yang nak letak SIGNBOARD untuk disewa .. Haa , last sekali , Yana memang berniat nak beli sebuah rumah kat Muadzam Shah ni , InshaAllah coming soon .. Aminn .. ^_^

Cute Bunny Holding Heart