Followers

Friday, 6 June 2014

Semester Terakhir di Muadzam Shah , UNITEN


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamu'alaikum

Hi semua , semester akhir baru bermula .. Haih , sangat sibuk sekarang ni mencari rumah sewa dekat Muadzam Shah ni .. Warga blogger yang pernah di tempatkan di Muadzam Shah, Pahang mesti tahu macam mana susahya nak cari rumah sewa kat sini kan ? .. sobs.. sobs .. Apapun , chill je menghadapi dugaan & cabaran untuk semester akhir ni .. Dah puas mencari rumah sewa , akhirnya dapat juga rumah sewa kat Desa Dahlia 2 ni , haa payah nak carinya taw .. Penat berpindah randah , tapi tapi lepas ni anda - anda yang akan sambung pengajian kat sini dah senang nak cari rumah sewa , sebab perumahan kat bandar satelit dah buka :) .. So kalau nak sewa , cepat - cepat pergi cari sebelum orang lain ambil & rumah sewa kat sini sangatlah mahal .. Mengalahkan bandar besar , minimum sewa yang awak boleh dapat RM 750 ke atas .. Jadi  adik - adik yang bakal ke sini , atau akak & abang yang ditempatkan disini , anda di syorkan survey dulu yer kalau berniat nak sewa di Muadzam Shah ni .. Bilik sewa untuk perempuan senang nak cari , ada di bandar satelit .. Kalau rumah sewa , kena rajinkan diri tanya jiran sebelah rumah tersebut , sebab orang kat sini tak ramai yang nak letak SIGNBOARD untuk disewa .. Haa , last sekali , Yana memang berniat nak beli sebuah rumah kat Muadzam Shah ni , InshaAllah coming soon .. Aminn .. ^_^

8 comments:

Nadia said...

salam rumah sewa dulu still cari penyewa tak? whatsapp kita boleh no owner? 0176895483 nadia

Sahaida Laily said...

boleh bg info mane2 rumah sewa? urgent kmsukan jun nie . 0145178915

waney said...

Salam..kalo ad no contact uma sewa kat satelit mohon inform kat sy ye..wani 0147164050

waney said...

Salam..kalo ad no contact uma sewa kat satelit mohon inform kat sy ye..wani 0147164050

waney said...

Salam..kalo ad no contact uma sewa kat satelit mohon inform kat sy ye..wani 0147164050

purnamabakawali said...

Bilik.untuk disewa..bandar muadzam shah

purnamabakawali said...

Bilik.untuk disewa..bandar muadzam shah

Azmir Mohd said...

Rumah dan bilik untuk disewa di Bandar Satellite Muadzam Shah. Sila hubungi 0122549799 Cikgu Azmi

Cute Bunny Holding Heart