Followers

Tuesday, 18 August 2015

Alhamdulillah , dah konvo !

Alhamdulillah , dah konvo rupanya saya ni. 4 tahun belajar , lama tak ? alih alih dah masuk mood konvo !!

Pertamanya , of coz lah nak cakap terima kasih dekat ibu ayah aku , yang membesarkan dari kecik sampai besar ni. 
Walaupun aku ni tak de lah pandai mana masa belajar  dari sekolah rendah sampai menengah , tapi bolehlah . Dapat juga aku pegang sekeping kertas ijazah ni . Alhamdulillah .

Buat adik-adik , yang masih belajar , semoga berjaya ! KIPIDAP ! DONGIBAB! 
Sebab akak ni dulu pun rase nak give up jer , stress kau tahu stress ! Haahaha . tapi fikirkan keluarga yang dah susah payah untuk kita ni , InshaAllah semuanya berjalan lancar . Mudah jer , yang penting niat kita.

Lagi nak ucapkan Thanks pada kawan-kawan yang sentiasa membantu , kau kawan dunia dan akhirat.!

Saturday, 7 March 2015

KEGUGURAN 3 HARI - PAD MUDAH MERESAP


>> KEGUGURAN 3 HARI <<

-- Free to UNTAG --

Bismillah .. Thank You Allah . 

smile emoticon



Sharing dr Puan Fadilah yg br keguguran 3 hari...

Guna bio seleza bykk darah kuar tp x rasa basah pun. Itulah kelebihan material pd Bio Seleza yg lembut dan menyerap lebih byk cecair... Alhamdulillah... <<

Bio Seleza untuk semua , nipis , kering dan selesa .. Bebas dari bahan berbahaya DIOKSIN.

Tuala wanita yang 100 % diperbuat daripada kapas , berbanding jenama lain yang menggunakan bahan kitar semula ~~

PM_Whatsapp 0148228903 untuk pembelian dengan HARGA SPECIAL untuk 5 pelanggan terawal !! 

eart emoticonheart emoticon


NAK JADI PENGEDAR ??

PM saya laju-laju !.
Sharing with love .. heart emoticonheart emoticon


Wednesday, 25 February 2015

SENGGUGUT HILANG, SUAMI SENYUM

SENGGUGUT HILANG, SUAMI SENYUM

Assalamualaikum semua warga FB..happy sangat harini sebab dapat feedback postif pengguna bioseleza.

IKUTI feedback sis mieza ni..

》 salam kak....da guna pad bs
slalu bila period time ujan n sejuk2 mmg senggugut...ritu bs smpai ms ari ke 2 period tgh sgugut sbb ujan..dpt2 je mandi tuka bs...kjp je SENGGUGUT HILANG.cuma sengal2 kt pinggang je..

siap leh outing ngn hubby lg.lau x moody je sbb sakit..huhuu..
best.

slalu lau sy senggugut hubby jd mgsa mntk tlg sapu n urut minyak panas smpai kaki terasa kak...pas pakai sakit da kurang ckp kt hubby mlm ni da xyah tlg urut da.da ok guna bs...hubby dok SENYUM je...huhu...

BESTKAN??? Banyak feedback positif yang saya dapat daripada pengguna BIOSELEZA

☆dulu 'tak selera' sekarang dah 'selera'
☆dulu gatal2 ketika period sekarang tiada lagi
☆dulu suami tak suka..sekarang suami berkepit
☆dulu sakit cyst skrg dah tiada
☆keputihan keluar ketul2
☆darah hitam ketul2 keluar
☆lebih tenaga
☆kempis perut..
☆tiada kembung perut ketika period

Memang banyak feedback positif kerana BIOSELEZA bukan Pad biasa. .dengan teknologi BIOVELIOCITY dan diperbuat daripada kapas dan menjadikan miss V sentiasa "bernafas" mnjadikan BIOSELEZA sangatttt special..

Hanya boleh didapati daripada ejen dan pengedar yang sah sahaja ! .. JOM pm dan whatsapp untuk jadi ejen ^^..

PM_Whatsapp 0148228903 Nur Fatin Diyana Roslan / Nur Fatin Natasha untuk infoo ^_^ ..

#ProjekSTG
#SiCaLife
#SmartSuccessTeam

Tuesday, 24 February 2015

Nak slim ! tapi nak harge budget ! Singgah sini .


>> Set Slimming Budget <<

Murah ! Mudah ! Berkesan ! .. smile emoticon 

Bukan sahaja menurunkan berat badan , malah dapat mengubati penyakit darah tinggi , kencing manis , detoks dan migrain .
InshaAllah.. smile emoticon

Cantik dan sihat dengan gabungan Mineral Coffee & Garlic .

Berminat memulakan perniagaan online ??? JOM sembang-sembang !

PM_Whatsapp 0148228903 ( Nur Fatin Diyana Roslan ) untuk lebih testimoni dan info ..

Selamat mencuba !! smile emoticon

**FEEL FREE TO TAG & UNTAG EVERYONE**

#ProjekSTG
#SmartSuccessTeam
#SetKempisPerut

Magic of part time !


Duit tak datang bergolek ! 

Alhamdulillah , usaha setahun berbisnes PART TIME dari rumah .
 Akhirnya membuahkan hasil lumayan . :)

Buat adik - adik dan suri rumah ataupun 
sesiapa sahaja yang minat untuk berbisnes part time , mari PM saya .. 
Ada mentor , ada guru - guru hebat yang akan membantu anda . 

JOM join bisnes barang kesihatan & kecantikkan dengan STG .

Kelebihan :-
● ada mentor dan sistem .
● produk jualan disediakan .
● untung jualan + bonus bulanan .
● tanpa modal atau dengan modal ( anda pilih )
● berpeluang mengikuti percutian 5 Bintang . 
● berpeluang memenangi kerete idaman.

Syarat-syarat penyertaan :- 
● keinginan untuk berniaga .
● ada Facebook .
● tahu copy & paste .
● pandai upload gambar .
● ada 2 jam sehari . 
● sanggup belajar dan diajar .
● rajin membaca .

PM_Whatsapp 0148228903 ( Fatin ) .

Saya tunjukkan jalannya , anda pilih yang terbaik .. :) 

#Businesswithpleasure
#Onlinebusiness  


Cute Bunny Holding Heart