Followers

Tuesday, 18 August 2015

Alhamdulillah , dah konvo !

Alhamdulillah , dah konvo rupanya saya ni. 4 tahun belajar , lama tak ? alih alih dah masuk mood konvo !!

Pertamanya , of coz lah nak cakap terima kasih dekat ibu ayah aku , yang membesarkan dari kecik sampai besar ni. 
Walaupun aku ni tak de lah pandai mana masa belajar  dari sekolah rendah sampai menengah , tapi bolehlah . Dapat juga aku pegang sekeping kertas ijazah ni . Alhamdulillah .

Buat adik-adik , yang masih belajar , semoga berjaya ! KIPIDAP ! DONGIBAB! 
Sebab akak ni dulu pun rase nak give up jer , stress kau tahu stress ! Haahaha . tapi fikirkan keluarga yang dah susah payah untuk kita ni , InshaAllah semuanya berjalan lancar . Mudah jer , yang penting niat kita.

Lagi nak ucapkan Thanks pada kawan-kawan yang sentiasa membantu , kau kawan dunia dan akhirat.!

No comments:

Cute Bunny Holding Heart